Directorul tehnic al reprezentativei de rugby a Romaniei, francezul Robert Antonin, a fost recompensat de conducerea International Rugby Board, in weekend-ul recent incheiat, cu premiul pentru contributia adusa la dezvoltarea acestui sport, informeaz
Directorul tehnic al reprezentativei de rugby a Romaniei, francezul Robert Antonin, a fost recompensat de conducerea International Rugby Board, in weekend-ul recent incheiat, cu premiul pentru contributia adusa la dezvoltarea acestui sport, informeaza site-ul oficial al forului international. "Fost antrenor, manager regional pentru dezvoltare al IRB, director tehnic al Federatiei Franceze de Rugby, experienta sa a fost folosita in intreaga lume, din Argentina pana in Romania, unde lucreaza in prezent alaturi de Federatia Romana de Rugby", se precizeaza in comunicatul IRB. Totodata, la aceeasi festivitate, au mai fost premiati sportivul neo-zeelandez Daniel Carter, desemnat cel mai bun rugbist pe 2005, reprezentativa Noii Zeelande, nominalizata ca fiind cea mai buna echipa de rugby in 2005, precum si selectionerul All Blacks, Graham Henry, pentru cel mai bun antrenor al anului. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.