Campioana poloului romanesc, Steaua-Stirom, a beneficiat din plin de rateul eternei rivale Dinamo in ultimul meci din turul Superligii Nationale si s-a instalat in pozitia de lider al clasamentului intern, adjudecandu-si, astfel, laurii de toamna. Ba
Campioana poloului romanesc, Steaua-Stirom, a beneficiat din plin de rateul eternei rivale Dinamo in ultimul meci din turul Superligii Nationale si s-a instalat in pozitia de lider al clasamentului intern, adjudecandu-si, astfel, laurii de toamna. Bazandu-se pe forma buna a internationalilor George Georgescu si Florin Musat, dar si pe evolutiile constante ale fratilor Matei, echipa antrenata de Eugen Georgescu si Gelu Lisac a reusit sa treaca de doua ori de Rapid, cu 12-10 si 7-5, la capatul unor meciuri pigmentate cu multe faze de mare spectacol, spre bucuria galeriei ros-albastre, formate din militari in termen. Si daca Steaua-Stirom n-a avut dureri de cap cu fosta campioana, in schimb, rivala din Sos. Stefan cel Mare n-a mai reusit, ieri, sa faca acelasi meci bun din prima confruntare cu CSM Oradea, scor 8-6, si a parasit cu capul plecat bazinul Floreasca, fiind umilita de gruparea pregatita de Dodi Gordan, care si-a adjudecat victoria cu un incredibil 12-6! De altfel, oradenii au speculat prompt oboseala din tabara ros-albilor si au realizat un galop de sanatate, bazandu-se foarte mult si pe interventiile senzationale ale portarului ungur Kuna, care la 39 de ani a demonstrat ca nu degeaba este campion olimpic si mondial. In urma acestor rezultate, Steaua-Stirom se afla pe primul loc la egalitate de puncte cu Dinamo, dar cu un golaveraj superior, in vreme ce CSM Oradea a urcat pe locul al treilea, facand rocada cu Rapid. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.