Antrenorul Stelei are oferta din partea echipei ucrainene Dnepr Dnepropetrovsk, cea la care s-a lansat ca jucator. Site-ul ucrainiansoccer.com a notat ca Oleg Protasov este dorit insistent de patronul lui Dnepr, un puternic om de afaceri local, care
Antrenorul Stelei are oferta din partea echipei ucrainene Dnepr Dnepropetrovsk, cea la care s-a lansat ca jucator. Site-ul ucrainiansoccer.com a notat ca Oleg Protasov este dorit insistent de patronul lui Dnepr, un puternic om de afaceri local, care i-ar oferi un salariu de patru ori mai mare decat la Steaua. Oficialii stelisti au negat ieri ca s-ar desparti de tehnicianul ucrainean. "Eu nu stiu nimic, am auzit ca ar fi o oferta, dar Oleg este sub contract cu Steaua. Daca se plateste clauza de reziliere, poate pleca, nu-l tine nimeni cu forta", a comentat ieri Gigi Becali, patronul echipei din Ghencea. Stefan Stoica, secundul sI translatorul lui Protasov la Steaua, nu credea nici el ca tehnicianul ar pleca din Ghencea. "Este un zvon lansat de presedintele lui Dnepr, dar nu e nimic adevarat. Sunt convins ca Oleg nu pleaca de la o echipa aflata pe primul loc in campionat si aproape de primavara europeana", a spus Stoica. Totusi, surse din cadrul clubului ros-albastru sustin ca sefii din Ghencea s-ar bucura daca Protasov ar pleca, fiindca acesta, in afara unui salariu de 180.000 de euro pe an, are in contract o prima substantiala daca termina turul de campionat pe primul loc si daca se califica in primavara Cupei UEFA, obiective usor de realizat de catre Steaua in acest moment. Un oficial a declarat, sub protectia anonimatului, ca plecarea lui Protasov in aceasta iarna este sigura, locul sau urmand sa fie luat de Cosmin Olaroiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.