Masina unui judecator de la Tribunalul Arad a fost incendiata, in noaptea de sambata spre duminica, in fata unui hotel din Municipiul Arad, unde familia magistratului se afla la o petrecere. Autoturismul de lux - un Audi A6 - a fost cuprins de flacar
Masina unui judecator de la Tribunalul Arad a fost incendiata, in noaptea de sambata spre duminica, in fata unui hotel din Municipiul Arad, unde familia magistratului se afla la o petrecere. Autoturismul de lux - un Audi A6 - a fost cuprins de flacari dupa miezul noptii, incendiul fiind observat de mai multi clienti ai hotelului, care ulterior au declarat politistilor ca au vazut o persoana ce se tot plimba pe langa autoturism. "Se pare ca autoturismul a fost stropit cu un lichid inflamabil si a fost incendiat cu intentie, fiind demarate cercetari pentru depistarea autorului", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad, Camelia Tuduce. Flacarile au fost stinse de proprietarii masinii inainte de sosirea pompierilor, insa autoturismul era distrus deja aproape in intregime. Conform informatiilor primite de politisti de la martori, focul ar fi fost provocat de un barbat aflat la volanul unui autoturism Ford negru si care a demarat in forta imediat dupa producerea incendiului. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.