ITALIA, Serie A, etapa a 13-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus si a marcat un gol in partida castigata pe teren propriu cu 2-1 in fata lui Treviso. Internationalul roman a jucat mijlocas stanga si a reusit egalarea in minutul 37, reluand
ITALIA, Serie A, etapa a 13-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus si a marcat un gol in partida castigata pe teren propriu cu 2-1 in fata lui Treviso. Internationalul roman a jucat mijlocas stanga si a reusit egalarea in minutul 37, reluand din 6 metri o centrare de pe partea dreapta. Mutu a fost inlocuit in minutul 75 cu Nedved * PAUL CODREA a fost doar rezerva pentru Palermo, care a remizat, scor 1-1, pe terenul lui Ascoli.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 11-a * DENNIS SERBAN a marcat un gol pentru Larissa, care a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Aigaleo. Jucatorul roman a evoluat tot meciul si a punctat in minutul 20.
ANGLIA, Championship, etapa a 21-a * IONEL GANEA a fost titular pentru Wolverhampton, care a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Southampton. Fostul international a fost schimbat in minutul 70.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 13-a * Sopron, echipa antrenata de TIBOR SELYMES, care i-a introdus printre titulari pe CRISTIAN CIGAN, ION IBRIC, ALIN COTAN si ALEXANDRU COSTISOR, a castigat cu 5-1 meciul de pe teren propriu cu Tatabanya. Ibric a fost schimbat in minutul 43, iar Cigan a jucat pana in minutul 65 * Portarul DANIEL TUDOR a fost integralist pentru Videoton, 2-2 acasa cu Gyor * RADU SZABO a fost titular pentru Zalaegerszeg, 3-0 pe teren propriu cu Vasas. Fostul jucator al Clujului a fost inlocuit in minutul 65. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.