Echipa masculina de volei Dinamo a castigat derby-ul etapei a XI-a din Divizia A1, elevii antrenorului Radulescu reusind sa puna la colt pe VCM Constanta, cu 3-1. Desi au jucat fara Cristi Chitigoi, deoarece ex-internationalul roman este in repaos po
Echipa masculina de volei Dinamo a castigat derby-ul etapei a XI-a din Divizia A1, elevii antrenorului Radulescu reusind sa puna la colt pe VCM Constanta, cu 3-1. Desi au jucat fara Cristi Chitigoi, deoarece ex-internationalul roman este in repaos postoperatoriu dupa interventia chirurgicala din Elvetia, ros-albii au dominat clar intalnirea, speculand bine absenta din tabara adversa a celui mai valoros ridicator din campionat, Jean Serban, accidentat. Cum in aceeasi etapa Petrom Ploiesti s-a impus, cu 3-1, in fief-ul Explorari Baia Mare, VCM Constanta imparte acum prima pozitie din clasament cu echipa prahoveana, dar elevii lui Petrica Stancu beneficiaza de avantajul victoriei directe. Alte rezultate: Steaua - Remat Zalau 3-0, VCM Rm. Sarat - VCM Piatra Neamt 3-1 si Danubiu Tulcea - Stiinta Bacau 3-2. In intrecerea feminina, Unic Piatra Neamt a produs o mare surpriza si si-a capatat definitiv statutul de nas al echipei Dinamo-Lemtrans, invingand pe teren propriu gruparea pregatita de Barta, cu 3-1, la capatul unei dispute in care antrenorul dinamovist a gresit formula de joc intr-un set! In rest, runda a X-a a consemnat rezultate normale: CSU Tg. Mures - Rapid-AIBO 0-3, Arges Pitesti - Penicilina Iasi 1-3, Stiinta Bacau - "U" Cluj 3-0 si IOR - CSU Metal Galati 0-3. Astfel, pe primul loc se mentine campioana en-titre, Stiinta Bacau, urmata de CSU Metal Galati si Rapid-AIBO. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.