Termenul de depunere a ofertelor angajante pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) a fost amanat, iar o noua data limita va fi fixata, cel mai probabil, pentru luna ianuarie 2006, au declarat, vineri, agentiei Mediafax, surse guv
Termenul de depunere a ofertelor angajante pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) a fost amanat, iar o noua data limita va fi fixata, cel mai probabil, pentru luna ianuarie 2006, au declarat, vineri, agentiei Mediafax, surse guvernamentale. Potrivit Reuters, care citeaza tot o sursa guvernamentala, amanarea urmatoarei etape a privatizarii CEC este legata si de stadiul privatizarii celei mai mari banci din Romania - Banca Comerciala Romana. Sapte din cei opt investitori inscrisi pentru privatizarea CEC au depus oferte neangajante la termenul din 21 octombrie, din cursa retragandu-se banca franceza Société Générale, care detine oricum pachetul majoritar la cea de-a doua banca din Romania - BRD. La acea data, oficialii Comisiei de privatizare a CEC au declarat ca urmatorul termen pentru depunerea ofertelor finale angajante va fi 28 noiembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.