Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA este noua denumire a companiei CosmoRom SA, serviciile sale de telefonie mobila urmand sa fie relansate in data de 6 decembrie sub brandul CosmOTE, au declarat pentru Mediafax surse din piata telecomunica
Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA este noua denumire a companiei CosmoRom SA, serviciile sale de telefonie mobila urmand sa fie relansate in data de 6 decembrie sub brandul CosmOTE, au declarat pentru Mediafax surse din piata telecomunicatiilor. "In cursul lunii octombrie, actionarii CosmoRom au hotarat schimbarea denumirii companiei", au adaugat sursele citate.Contactati de Mediafax, reprezentantii CosmOTE Romania au refuzat sa comenteze aceste informatii. La sfarsitul lunii mai, RomTelecom a incheiat un acord privind transferul unui pachet de 70% din actiunile CosmoRom catre compania CosmOTE, divizia de telefonie mobila a grupului elen OTE, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 120 milioane de euro. Suma a fost achitata la inceputul lunii iulie. Investitiile prevazute pentru relansarea operatorului CosmoRom se vor ridica la circa 450 milioane euro in urmatorii trei ani, procesul fiind insotit si de schimbarea imaginii si a brand-ului companiei pana la finele acestui an, a declarat in septembrie presedintele CosmOTE Group, Evangelos Martigopoulos. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.