Electoratul cecen a fost chemat, ieri, sa desemneze componenta primului Parlament local al Ceceniei, transmite Rompres. Aproximativ 600.000 de alegatori ceceni, intre care 34.000 de soldati sau ofiteri ai fortelor federale desfasurate in republica, a
Electoratul cecen a fost chemat, ieri, sa desemneze componenta primului Parlament local al Ceceniei, transmite Rompres. Aproximativ 600.000 de alegatori ceceni, intre care 34.000 de soldati sau ofiteri ai fortelor federale desfasurate in republica, au fost chemati sa aleaga cei 58 de deputati ai Parlamentului lor local. Scrutinul de ieri - primul din ultimii opt ani - a fost caracterizat de Kremlin drept ultima etapa de "normalizare" a acestei provincii ruse separatiste din Caucaz. In antiteza, organizatiile non-guvernamentale reprezentate in regiune au denuntat scrutinul drept "o parodie" electorala, desfasurata "sub amenintarea armelor". (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.