Torpedoul din cabina unui TIR, o lada cu scule, patul, o geanta cu imbracaminte, toate poleite cu 8 kg cu aur. Bijuteriile de contrabanda, descoperite, in urma cu 2 nopti, de vamesii si politistii de frontiera de la Giurgiu, in valoare de peste 4 mi
Torpedoul din cabina unui TIR, o lada cu scule, patul, o geanta cu imbracaminte, toate poleite cu 8 kg cu aur. Bijuteriile de contrabanda, descoperite, in urma cu 2 nopti, de vamesii si politistii de frontiera de la Giurgiu, in valoare de peste 4 miliarde lei vechi, urmau sa ajunga pe piata din Romania. Polat M., in varsta de 41 ani, soferul autocamionului a declarat ca a incarcat legume din Turcia pentru o societate din Elvetia, iar cele 19 colete cu lantisoare, cercei si bratari le-a preluat de la un conational. In schimbul transportului, barbatul a primit 2.000 de euro si a "preferat" sa le doseasca in mai multe locuri sperand ca la control nu vor fi depistate. Polat a fost amendat cu 25 milioane lei vechi, iar marfa a fost confiscata si urmeaza sa fie expertizata de BNR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.