Prezent la Donetk, Mircea Radulescu, directorul scolii de antrenori a FRF, a demontat ieri, pentru Rompres, teoria meciului aranjat intre cei doi antrenori, Mircea Lucescu si Razvan Lucescu.
"Interesant de aratat este faptul ca, indiferent de n
Prezent la Donetk, Mircea Radulescu, directorul scolii de antrenori a FRF, a demontat ieri, pentru Rompres, teoria meciului aranjat intre cei doi antrenori, Mircea Lucescu si Razvan Lucescu.
"Interesant de aratat este faptul ca, indiferent de numele echipei castigatoare, era o victorie romaneasca. Stiti ca in jurul acestui meci au existat multe suspiciuni. S-a vorbit de o intalnire a celor doi antrenori in care s-ar fi stabilit dinainte un rezultat care sa satisfaca ambele parti. Ca unul care am fost prezent la meci, in Ucraina, pot sa va spun ca partida s-a jucat, cu adevarat, pe teren. Iata cateva argumente in acest sens: in primul rand, la conferinta de presa de dupa meci, starile celor doi antrenori erau diferite. Daca ar fi fost un meci aranjat, ei trebuiau sa fie amandoi satisfacuti, dar Mircea Lucescu era negru de suparare, iar Razvan Lucescu, in culmea bucuriei. Starile emotionale ale oamenilor spun foarte mult in asemenea situatii. In al doilea rand, desi meciul se indrepta spre un 0-0, la faza golului din finalul partidei, la corner, erau foarte multi jucatori in careul echipei gazda. S-a vazut clar din aceasta faza ca nu a existat un fotbalist de la Sahtar care sa se dea la o parte pentru inscrierea golului. Deci, nu se poate vorbi despre o intalnire jucata in familie. In al treilea rand, daca Sahtar invingea, acumula 9 puncte in fruntea clasamentului grupei, si fiecare jucator castiga o prima serioasa. Sa arunce ei cu banii pe fereastra? Nu cred!", a spus Radulescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.