Paul Codrea a fost cel mai activ jucator al lui US Palermo in meciul din deplasare cu Espanyol Barcelona, scor 1-1. Codrea a fost titular (a jucat in centrul liniei de mijloc a italienilor, pe postul titularului de drept, E. Corini), a centrat la gol
Paul Codrea a fost cel mai activ jucator al lui US Palermo in meciul din deplasare cu Espanyol Barcelona, scor 1-1. Codrea a fost titular (a jucat in centrul liniei de mijloc a italienilor, pe postul titularului de drept, E. Corini), a centrat la golul echipei sale, marcat de M. Gonzalez, dar a vazut cartonasul rosu in prelungirile partidei. Codrea a primit doua cartonase galbene (destul de usor dupa cum a scris site-ul oficial al gruparii italiene), ambele pentru fault, in minutele 90 si 90+2, fiind eliminat * Cristian Chivu, accidentat, a lipsit de la AS Roma, 1-1 acasa cu RC Strasbourg. Chivu a urmarit meciul din tribuna. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.