Starul muzicii pop Elton John se va casatori la 21 decembrie cu iubitul sau, David Furnish, imediat ce va intra in vigoare, in Anglia, noua lege privind uniunile civile, relateaza Mediafax. "Ceremonia in sine va fi extrem de intima", a declarat Elton
Starul muzicii pop Elton John se va casatori la 21 decembrie cu iubitul sau, David Furnish, imediat ce va intra in vigoare, in Anglia, noua lege privind uniunile civile, relateaza Mediafax. "Ceremonia in sine va fi extrem de intima", a declarat Elton John. "Va fi o mica petrecere in familie si apoi vom merge undeva seara, dar nu am stabilit inca detaliile", a adaugat cantaretul in varsta de 58 de ani. "Dar la evenimentul propriu-zis nu vor participa decat parintii lui David, parintii mei si noi doi", a mai spus starul. Casatoriile intre homosexuali nu sunt autorizate in Marea Britanie, dar incepand cu data de 5 decembrie, cuplurile homosexuale vor putea incheia uniuni civile. Acestea trebuie anuntate cu 15 zile inainte, de aceea John s-a gandit la data de 21 decembrie. Sir Elton John si David Furnish, un producator canadian care este mai tanar decat starul cu 16 ani, s-au intalnit acum 12 ani.
"In ceea ce ma priveste, am considerat mereu ca sunt casatorit cu Elton si el este persoana cu care visez sa imi traiesc restul vietii", a declarat Furnish. "Asa ca, intr-un fel, nu am senzatia ca relatia noastra se va schimba", a adaugat acesta. "Dar din punct de vedere social, eu cred ca acest lucru este extrem de important. Este o schimbare foarte mare. Si aplaud Marea Britanie pentru ca este deschisa la ideea de diversitate in societatea noastra", a adaugat el. In luna aprilie, Elton John declara ca ceremonia va avea loc probabil la Windsor, micul oras din sud-vestul Londrei unde s-a casatorit printul Charles cu Camilla Parker Bowles. Casatoria lui Elton John cu Furnish va fi va fi cea de-a doua pentru star. In anul 1984 el s-a casatorit cu Renate Blauel, de care a divortat patru ani mai tarziu. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.