Drumul National 105, care trece prin judetul Valcea pe tronsonul Vidra - Petrosani, a fost inchis, vineri, din cauza zapezilor abundente si nu va fi redeschis decat in 15 martie 2006, transmite corespondentul Mediafax. "Tronsonul este situat in zona
Drumul National 105, care trece prin judetul Valcea pe tronsonul Vidra - Petrosani, a fost inchis, vineri, din cauza zapezilor abundente si nu va fi redeschis decat in 15 martie 2006, transmite corespondentul Mediafax. "Tronsonul este situat in zona de munte, iar in urma avalanselor de zapada si a ninsorilor abundente stratul ajunge la doi metri inaltime. Iarna trecuta am cheltuit zilnic 20 de milioane de lei vechi cu deszapezirea acestei artere de circulatie. Este singurul drum national din judet care va fi inchis iarna asta. Decizia s-a luat la nivel national pentru ca nu prea este trafic si iarna trec prin zona doar transportatorii de lemne. Oricum, cheltuiam zeci de milioane de lei vechi cu deszapezirea si nu se vedea nimic", a declarat Eugen Manescu, directorul Administratiei Drumurilor Nationale (AND), districtul Valcea.
Soferii care intentioneaza sa ajunga la Petrosani se pot deplasa pe varianta ocolitoare, DN 67, Horezu-Targu Jiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.