Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala (foto dreapta), si-a aratat nemultumirea pentru faptul ca nici un antrenor nu si-a exprimat dorinta de a prelua conducerea reprezentativei masculine de juniori "U 18", desi Romania a primit dreptul de organizare
Presedintele FR Baschet, Carmen Tocala (foto dreapta), si-a aratat nemultumirea pentru faptul ca nici un antrenor nu si-a exprimat dorinta de a prelua conducerea reprezentativei masculine de juniori "U 18", desi Romania a primit dreptul de organizare al Campionatului European din 2006. "Situatia este de-a dreptul incredibila! Romania a primit dreptul de organizare pentru divizia secunda a Euro 2006 si tocmai noi, ca gazde, nu avem antrenor la echipa de juniori care trebuie sa participe la competitie", a spus Tocala, adaugand ca, in octombrie, atunci cand a fost programat concursul pentru ocuparea postului de antrenor principal al lotului format din jucatori nascuti in 1988, la sediul FRB nu s-a depus nici un dosar. "N-a vrut nimeni acest post. Sta toata lumea pe margine si comenteaza, iar cand este vorba sa se inhame la munca nu doresc. Am facut deja 2-3 oferte unor antrenori, pentru preluarea lotului de juniori, dar am fost refuzata", a comentat dezamagita Tocala. Reamintim ca la intrecerile de anul viitor si-au anuntat participarea 20 de echipe nationale, locatia urmand sa fie stabilita de FIBA-Europe dintre orasele nominalizate de FRB ca posibile gazde: Sibiu, Timisoara, Bucuresti, Brasov sau Cluj. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.