Adrian Mihalcea, fostul atacant al lui Dinamo, a fost pentru prima data in fata unei instante ieri, cand la Judecatoria Craiova a avut loc un nou termen intre actualul jucator al echipei sud-coreene Chunhan Dragons si un suporter al Universitatii Cra
Adrian Mihalcea, fostul atacant al lui Dinamo, a fost pentru prima data in fata unei instante ieri, cand la Judecatoria Craiova a avut loc un nou termen intre actualul jucator al echipei sud-coreene Chunhan Dragons si un suporter al Universitatii Craiova, Ovidiu Todoran, poreclit "Postasul". "M-am simtit penibil in sala de sedinte. Nu ma asteptam sa se ajunga pana aici. Am fost pedepsit la momentul respectiv de comisiile din cadrul LPF. Am avut emotii, deoarece m-am aflat pentru prima oara intr-o sala de judecata. Sunt surprins ca la meciul din urma cu un an, in apararea lui <<Postasul>> au sarit Moti, Guso si Daouda, actualmente jucatori la Dinamo, iar eu am fost alungat de la echipa. Intr-o convorbire telefonica, <<Postasul>> mi-a spus ca renunta la proces daca vin sa joc pentru Universitatea Craiova", a declarat Mihalcea, care a venit din Coreea de Sud special pentru acest proces. La infatisarea de ieri, care a durat o ora si jumatate, avocatul lui Mihalcea a cerut ca sedinta de judecata sa se desfasoare cu usile inchise, dar cererea sa a fost respinsa pe motiv ca este un proces de interes national. La randul sau, Ovidiu Todoran a declarat ca nu este dispus sa renunte la la proces. "Sper ca justitia sa-si faca datoria si il anunt pe Mihalcea ca ma voi tine de el pana se va rezolva acest proces. Eu am timp, el nu are. Propunerea pe care i-am facut-o la telefon cu privire la venirea sa la Craiova in schimbul renuntarii la proces a fost o gluma", a precizat Todoran. Instanta a stabilit urmatorul termen in acest litigiu pentru 26 ianuarie 2006, cand avocatul lui Mihalcea intentioneaza sa prezinte in fata instantei doi martori, fotbalistul Claudiu Niculescu si suporterul dinamovist Dumitru Viorel. S-ar putea ca Mihalcea sa nu vina la acest termen, posibilitate, de altfel, anuntata de sportiv completului de judecata. Pe 21 noiembrie 2004, suporterul craiovean Ovidiu Todoran a intrat pe teren, in minutul 80 al meciului Universitatea - Dinamo, si s-a indreptat catre jucatorul dinamovist Claudiu Niculescu, fost component al echipei din Banie, aruncandu-i in fata un fular in culorile echipei gazda. Adrian Mihalcea a intervenit sa-si apere coechipierul, imbrincindu-l si lovindu-l pe suporter. Todoran l-a dat in judecata pe Mihalcea pentru faptul ca jucatorul dinamovist l-a lovit, solicitandu-i fotbalistului daune de 20.000 de euro. In urma incidentului de anul trecut, "Postasul" a fost amendat de Jandarmerie cu 15 milioane de lei, pentru faptul ca a intrat in suprafata de joc, iar Mihalcea a primit doua etape de suspendate si o penalitate de 400 de euro din partea Comisiei de Disciplina a FRF, pentru comportament nesportiv. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.