Campioana handbalului masculin romanesc, Dinamo-Baumit, se afla in negocieri avansate pentru transferarea coordonatorului de joc de la Uztel Ploiesti, Alexandru Dimache, a dezvaluit comandantul gruparii ros-albe, chestorul Marcel Popescu. "Avem unele
Campioana handbalului masculin romanesc, Dinamo-Baumit, se afla in negocieri avansate pentru transferarea coordonatorului de joc de la Uztel Ploiesti, Alexandru Dimache, a dezvaluit comandantul gruparii ros-albe, chestorul Marcel Popescu. "Avem unele discutii, dar nu s-a finalizat nimic pentru moment. Cert este ca nu dorim sa semnam un contract pe mai putin de un sezon si jumatate. Iar daca vom ajunge la un acord, Dimache va veni la Dinamo inca din aceasta iarna", a declarat Popescu pentru Mediafax. Recomandat de fostul antrenor al team-ului ploiestean Valentin Samungi, care a demisionat recent din functie, Alexandru Dimache pare tentat sa faca pasul spre Stefan cel Mare inca de luna viitoare, mai ales ca echipa antrenata de Stefan Constantin tintenste eventul intern in acest sezon, dupa ce a iesit pe usa de serviciu din cupele europene. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.