Transferata de la Rapid-CFR la puternica grupare daneza HK Viborg, extrema dreapta Cristina Varzaru a revenit la sentimente mai bune fata de selectionata tricolora de handbal si s-a prezentat, miercuri seara, la convocarea facuta de antrenorii Gheorg
Transferata de la Rapid-CFR la puternica grupare daneza HK Viborg, extrema dreapta Cristina Varzaru a revenit la sentimente mai bune fata de selectionata tricolora de handbal si s-a prezentat, miercuri seara, la convocarea facuta de antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi pentru ultimul turneu de pregatire inaintea plecarii la Mondialele din Rusia. "Faptul ca Romania a participat la World Cup in Danemarca si am putut sa stau fata-n fata cu antrenorii a contat foarte mult. Daca nu vedeam nationala din tribune, nu cred ca reveneam", a spus Varzaru, adaugand ca vrea o medalie mondiala, deoarece "ne-am reunit aici campioane mondiale si europene de tineret, dar n-am reusit pana acum sa facem performante si la senioare". Pentru actiunea din Ucraina, in urma careia staff-ul tehnic roman va anunta componenta definitiva a lotului, au mai sosit de la cluburi de calibru din Europa si Paula Radulescu, Aurelia Bradeanu, Ana Maria-Lazer si Simona Gogarla. Ieri, echipa Romaniei a plecat spre Kiev, urmand ca, azi, sa evolueze impotriva Poloniei, maine, in compania Spaniei, iar duminica, in fata Ucrainei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.