Baschetul masculin romanesc a ramas fara nici o reprezentanta in cupele europene, dupa ce campioana CSU Asesoft Ploiesti a ratat calificarea in optimile Euro Cup, iar Poli Mobitelco Cluj a parasit Euro Cup Challenge, miercuri seara, in urma infranger
Baschetul masculin romanesc a ramas fara nici o reprezentanta in cupele europene, dupa ce campioana CSU Asesoft Ploiesti a ratat calificarea in optimile Euro Cup, iar Poli Mobitelco Cluj a parasit Euro Cup Challenge, miercuri seara, in urma infrangerii suferite in Israel, pe terenul gruparii Ironi Elitzur Ashkelon, cu scorul de 87-97. Avand un avantaj minim de mentinut din partida tur, clujenii au jucat destul de bine in primele doua reprize si au intrat la vestiare cu un plus de trei puncte, gratie evolutiilor sarbului Krstanovic (23 p) si americanului Seals (17 p). Din pacate, insa, a urmat o repriza a treia lamentabila, in care gazdele s-au desprins la zece puncte, ce-i drept, si cu largul concurs al arbitrilor, dupa cum avea sa reclame imediat dupa meci managerul Mircea Cristescu. Conform datelor FIBA-Europe, echipa cipriota Dentalcon Apoel Nicosia a ocupat primul loc in clasamentul final al grupei E, cu sapte puncte, fiind urmata la un punct de Ironi Elitzur Ashkelon, in vreme ce Poli Mobitelco a obtinut "lingura de lemn", avand la activ o victorie si trei infrangeri. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.