Fundasul roman al lui Sahtar Donetk, Flavius Stoican (foto stanga), a declarat ca-si doreste cadou de ziua sa o victorie in meciul pe care echipa sa il va disputa cu Rapid. "Nu pot sa-mi doresc altceva decat victoria in acest meci, mai ales de ziua m
Fundasul roman al lui Sahtar Donetk, Flavius Stoican (foto stanga), a declarat ca-si doreste cadou de ziua sa o victorie in meciul pe care echipa sa il va disputa cu Rapid. "Nu pot sa-mi doresc altceva decat victoria in acest meci, mai ales de ziua mea. Imi pare rau pentru Rapid, mi-a parut rau si la tragerea la sorti, cand am vazut ca am picat cu giulestenii in grupa, dar asta este situatia. Nu exista alta varianta. Sunt profesionist si lupt pentru clubul care ma plateste", a declarat Stoican, care implineste astazi 29 de ani. Stoican se asteapta la o partida dificila. "Va fi un meci dificil si special in acelasi timp, deoarece se lupta doua echipe conduse de tata si fiu. Noua ne-a fost mai greu dupa infrangerea cu Dinamo Kiev din campionat, dar ne-am revenit psihic dupa victoria din ultima etapa", a precizat Stoican. Fostul jucator al lui Dinamo risca si un pronostic pentru partida care va avea loc la Donetk. "Vom invinge, cu mari emotii, cu 2-1. Dar vom invinge!", a pronosticat Stoican. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.