Ionut Lupescu (foto) a declarat ieri ca nu se mira ca este contestat pana si de prieteni pentru decizia de a accepta functia de director general al FRF, propusa de presedintele Mircea Sandu. "Nu stiu daca sunt adevarate declaratiile lui Florin Raduci
Ionut Lupescu (foto) a declarat ieri ca nu se mira ca este contestat pana si de prieteni pentru decizia de a accepta functia de director general al FRF, propusa de presedintele Mircea Sandu. "Nu stiu daca sunt adevarate declaratiile lui Florin Raducioiu aparute in presa. Eu am incercat sa iau legatura cu el si nu am reusit. Am vorbit insa cu Vladoiu si mi-a zis ca el nu a spus asa ceva despre mine. Dar nu o sa-i raspund lui Raducioiu prin intermediul presei. Este prietenul meu si daca am ceva sa-i spun o sa ii spun personal. Oricum, eu ma astept sa fiu contestat de toata lumea, asa ca nu ma mai mira nimic", a explicat Lupescu. Intrebat daca Raducioiu a fost influentat de cineva sa il atace in presa, directorul general al FRF a afirmat: "Nu stiu, nu vreau sa spun ceva inainte sa vorbim". Ionut Lupescu a fost atacat in termeni duri de prietenii si fostii sai coechipieri Florin Raducioiu si Ion Vladoiu intr-un cotidian central pentru ca a acceptat sa lucreze alaturi de Mircea Sandu, pe care il criticase anterior pentru felul in care conduce fotbalul romanesc. Lupescu a mentionat ca in prima zi de lucru la federatie nu a apucat sa ia vreo decizie, ci doar sa ii cunoasca pe angajatii de la Casa Fotbalului. Intrebat care a fost primul lucru pe care l-a facut cand a ajuns la FRF, directorul general a raspuns: "Am luat legatura cu presedintele!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.