Actrita americana Angelina Jolie, care a primit un pasaport cambodgian la cateva luni dupa ce a obtinut cetatenia acestei tari, planuieste sa petreaca Ziua Recunostintei vizitand victimele cutremurului din Pakistan, impreuna cu Brad Pitt, relateaza s
Actrita americana Angelina Jolie, care a primit un pasaport cambodgian la cateva luni dupa ce a obtinut cetatenia acestei tari, planuieste sa petreaca Ziua Recunostintei vizitand victimele cutremurului din Pakistan, impreuna cu Brad Pitt, relateaza site-ul imdb.com. Ambasador al ONU, Jolie doreste sa vada modul in care Inaltul Comisar al ONU pentru refugiati are grija de supravietuitorii cutremurului din octombrie, care a ucis 73.000 de persoane. Actrita il va lua cu ea si pe partenerul ei, Brad Pitt. "Vom merge in Pakistan in cateva zile", a declarat actrita. Cei doi au fost marti la Geneva, pentru a participa la intalniri private privind calatoria lor in Pakistan. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.