Meciul Sahtar Donetk - Rapid Bucuresti trezeste suspiciuni la casele de pariuri, mai multe astfel de agentii blocand sau modificand cotele de castig pentru cei ce intentioneaza sa mizeze pe aceasta partida. Astfel, agentia Astra a blocat meciul incep
Meciul Sahtar Donetk - Rapid Bucuresti trezeste suspiciuni la casele de pariuri, mai multe astfel de agentii blocand sau modificand cotele de castig pentru cei ce intentioneaza sa mizeze pe aceasta partida. Astfel, agentia Astra a blocat meciul incepand de ieri dimineata, dupa ce s-a pariat foarte mult pe o remiza intre Sahtar si Rapid. La casa de pariuri Gsb nu se poate miza pe "pauza-final" si "scor corect", desi angajatii sustin ca nu foarte multi clienti au inclus aceasta partida in optiunile lor. Wettpunkt a optat pentru modificarea cotelor de castig. Daca initial o victorie a lui Sahtar avea o cota de 1,35, aceasta a fost modificata la 1,70. Cota pentru remiza a scazut de la 4,50 la 3,80, la fel si cea pentru o victorie a Rapidului, care este in prezent de 3,40, dupa ce initial a fost 5,50. La Wettpunkt, cei mai multi pariori au mizat pe o remiza in partida de la Donetk. Pe seama meciului Sahtar - Rapid s-au facut o serie de speculatii privind un eventual aranjament, ca urmare faptului ca antrenorul echipei ucrainene, Mircea Lucescu, este tatal antrenorului rapidist Razvan Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.