FC Steaua a anuntat pretul biletelor pentru meciul cu Halmsatds BK, programat pe 30 noiembrie, de la ora 21,45, pe stadionul din Ghencea, in etapa a 4-a din Grupa C a Cupei UEFA. Astfel, tichetele de intrare costa 5 RON la peluze, 10 RON la tribuna a
FC Steaua a anuntat pretul biletelor pentru meciul cu Halmsatds BK, programat pe 30 noiembrie, de la ora 21,45, pe stadionul din Ghencea, in etapa a 4-a din Grupa C a Cupei UEFA. Astfel, tichetele de intrare costa 5 RON la peluze, 10 RON la tribuna a II-a, 20 RON la tribuna I, 50 RON la tribuna zero si 100 RON la fotolii. Posesorii de abonamente vor intra la meci pe baza abonamentelor. Biletele vor fi puse in vanzare pe 28 noiembrie, la casele de bilete ale Stadionului "Steaua" si la Magazinul Nike din Unirea Shopping Center. Altfel, fundasul Tiberiu Curt a incheiat pe cale amiabila contractul cu FC Steaua, el urmand sa devina jucator liber, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea. Contractul lui Curt expira pe 30 iunie 2006. Curt a fost transferat la Steaua in iunie 2003 si a jucat ultima oara pentru echipa din Ghencea pe 21 septembrie, in partida cu Rapid II, scor 7-8 dupa loviturile de departajare, din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei. In ceea ce priveste gruparea suedeza, Halmstads BK nu va conta la meciul cu Steaua pe cel mai bun jucator al sau, Gunnar-Heidar Thorvaldsson, care a suferit o fractura de tibie. Thorvaldsson s-a accidentat sambata, in timpul stagiului de pregatire efectuat de Halmstads BK in Turcia si va lipsi de pe gazon sase saptamani. Antrenorul suedezilor, Jan Andersson, a declarat pentru site-ul UEFA ca accidentarea lui Thorvaldsson, care a inscris 16 goluri in acest sezon in campionatul Suediei, este o grea lovitura pentru echipa sa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.