Prefectul judetului Prahova, Corneliu Popescu, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, organizata la Ploiesti ca, in urma cu doua zile, avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, a prezentat dorinta Casei Regale de a prelua cele 11.700 de hectare d
Prefectul judetului Prahova, Corneliu Popescu, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, organizata la Ploiesti ca, in urma cu doua zile, avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, a prezentat dorinta Casei Regale de a prelua cele 11.700 de hectare de padure care au apartinut familiei regale si care sunt situate in judetul Prahova, in orasele Azuga, Busteni si Sinaia, transmite corespondentul Mediafax. Acesta a precizat ca cele trei comisii locale de fond funciar vor prezenta, pana in data de 25 decembrie 2005, Comisiei Judetene de la nivelul Prefecturii Prahova puncte de vedere in legatura cu solicitarea Casei Regale. Prefectul de Prahova a mentionat ca nu stie daca Comisia de fond funciar de la nivelul Prefecturii va da un raspuns Casei Regale pana la sfarsitul acestui an.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, considera ca intemeiata cererea inaintata, membrii Casei Regale se pot adresa instantelor pentru retrocedarea in natura a bunurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.