Dupa ce campioana baschetului masculin autohton, CSU Asesoft Ploiesti, a ratat calificarea in optimile Euro Cup, presedintele gruparii prahovene, Alexandru Iacobescu, a declarat raspicat ca la finalul turului Diviziei A va renunta la mai multi jucato
Dupa ce campioana baschetului masculin autohton, CSU Asesoft Ploiesti, a ratat calificarea in optimile Euro Cup, presedintele gruparii prahovene, Alexandru Iacobescu, a declarat raspicat ca la finalul turului Diviziei A va renunta la mai multi jucatori. "In acest moment, nu stiu cine va pleca, ci doar ca vor pleca din jucatori, straini si chiar romani. Nu vreau sa pronunt nume, dar pot sa spun ca se putea mai mult, iar randamentul unora a fost sub cel la care ne asteptam. Va fi o sedinta de analiza la finalul turului Diviziei A, iar din iarna vom vedea ce jucatori pleaca si ce jucatori vin", a spus Iacobescu, dezamagit de infrangerea suferita, marti seara, pe teren propriu, in fata echipei Azovmash Mariupol, cu 69-77. "Vom aduce juniori pe care ii vom creste si vom incerca sa-i rulam la toate nivelurile, pentru a castiga experienta. Am ajuns la concluzia, dupa atatea investitii, ca fara jucatorii romani nu facem nimic!", a concluzionat Iacobescu, adaugand ca schimbarea nu-l vizeaza si pe antrenorul Mladen Jojici, creditat pana la finele sezonului. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.