Federatia Internationala de Gimnastica utilizeaza, in premiera, la Mondialele gazduite de Melbourne, sistemul video de arbitraj IRCOS. Noua tehnologie nu a intarziat sa faca si prima victima. Mai exact, rusul Nikolai Kruikov si-a pierdut locul in fin
Federatia Internationala de Gimnastica utilizeaza, in premiera, la Mondialele gazduite de Melbourne, sistemul video de arbitraj IRCOS. Noua tehnologie nu a intarziat sa faca si prima victima. Mai exact, rusul Nikolai Kruikov si-a pierdut locul in finala de la bara fixa in urma reevaluarii exercitiului sau din calificari. Gimnastul rus obtinuse a sasea nota (9,650) la aparatul cu pricina, dar nota de plecare, 10, a fost scazuta la 9,80 dupa ce s-a vizionat inregistrarea. Astfel, nota finala a coborat la 9,450, a 15-a nota din concurs, iar cel care a profitat de depunctare a fost germanul Fabian Hambuchen, clasat initial pe pozitia a noua, dar promovat in finala de opt. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.