Aproape 35.000 de pachete de tigari de contrabanda "Assos" si "Super Kings", in valoare de peste un miliard lei vechi, au fost descoperite intr-un microbuz care se indrepta spre Constanta. Soferul autoturismului, bucuresteanul Vasilica F., 48 de ani,
Aproape 35.000 de pachete de tigari de contrabanda "Assos" si "Super Kings", in valoare de peste un miliard lei vechi, au fost descoperite intr-un microbuz care se indrepta spre Constanta. Soferul autoturismului, bucuresteanul Vasilica F., 48 de ani, a incercat sa-i mituiasca pe politistii de frontiera care l-au oprit pentru control, insa s-a ales cu dosar penal si cu toata marfa confiscata. 500 de euro este pretul pe care a vrut sa-l plateasca bucuresteanul prins in neregula. Desi a declarat ca tigarile i-au fost inmanate, de un cetatean arab pe care nu-l cunoaste, pentru a i le transporta la Constanta, Vasilica F. nu a reusit sa-i induplece pe politisti. Oamenii legii spun ca acesta este cel de-al doilea caz in ultimele zile cand se incearca mituirea politistilor.
Barbatul a fost depistat, la un control de rutina, in apropierea podului de la Cernavoda si nu a putut prezenta nici un fel de documente justificative pentru marfa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.