Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, va fi prezent, in perioada 22-26 noiembrie, la Tel Aviv pentru un schimb de informatii si expertiza in domeniul tehnologiilor de mediu. In cadrul reuniunii e prevazut un seminar la Institutul
Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, va fi prezent, in perioada 22-26 noiembrie, la Tel Aviv pentru un schimb de informatii si expertiza in domeniul tehnologiilor de mediu. In cadrul reuniunii e prevazut un seminar la Institutul pentru Cooperare Internationala, ce va fi prezidat de Shalom Simchon, ministrul Mediului din Israel. Partea romana va intalni reprezentanti ai unor firme israeliene din domeniul protectiei mediului si va vizita situri ecologice si companii care activeaza in domeniul ecologic. Evenimentul faciliteaza cunoasterea de noi tehnologii pentru imbunatatirea calitatii mediului si de cooperare, arata un comunicat de presa al Ministerului Mediului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.