Abrom Barlad

Compania Abrom Barlad a transmis ieri un raport catre Bursa de Valori Bucuresti in care anunta deciziile adoptate la 9 septembrie de Adunarea Generala a Actionarilor. Astfel, AGEA a aprobat bugetul de cheltuieli pentru anu

Abrom Barlad

Compania Abrom Barlad a transmis ieri un raport catre Bursa de Valori Bucuresti in care anunta deciziile adoptate la 9 septembrie de Adunarea Generala a Actionarilor. Astfel, AGEA a aprobat bugetul de cheltuieli pentru anul 2005, si anexele aferente acestuia.
In plus a fost aprobata semnarea contractului de performanta intre AVAS si directorul societatii barladene, data de inregistrare a acestor decizii fiind stabilita pentru azi.

Vel Pitar

Bursa de Valori Bucuresti a reluat, ieri, tranzactionarea actiunilor emise de Societatea Vel Pitar (VEL) din Ramnicu Valcea. La inchiderea pietei, titlurile VEL au fost cotate la un pret de 1,2500 lei noi in scadere cu 0,79 la suta. In sedinta de ieri, valoarea tranzactiilor efectuate cu aceste titluri a fost de 6.155 RON.

Oltchim

Consiliul de administratie al societatii Oltchim a anuntat convocarea adunarii generale extraordinare a actionarilor pentru data de 27 octombrie 2005, specifica un comunicat transmis BVB. Principalul motiv este anularea hotararii AGEA din 2003 cu privire la majorarea de capital social.

SIF3 Transilvania

Societatea de Investitii Financiare (SIF) Transilvania a transmis ieri un raport catre BVB in care anunta vinderea, in data de 19 septembrie, pachetul de actiuni detinut in cadrul SC Compania de Navigatie Fluviala Navrom Galati. Cele 679.238 de actiuni reprezentand 9,86 la suta din capitalul social al companiei au fost vandute la un pret de 5,3 lei pe actiune.
Decontarea tranzactiei a fost stabilita pentru 22 septembrie, se precizeaza in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.