Pesedizarea exista chiar si atunci cand PSD este in opozitie. Consilierul municipal Horea Bacanu, fost democrat, a trecut la pesedisti. Migratia politica a avut loc extrem de rapid, tanarul consilier timisorean demisionand ieri dimineata din PD si in
Pesedizarea exista chiar si atunci cand PSD este in opozitie. Consilierul municipal Horea Bacanu, fost democrat, a trecut la pesedisti. Migratia politica a avut loc extrem de rapid, tanarul consilier timisorean demisionand ieri dimineata din PD si inscriindu-se imediat in PSD.
"Apartin noii generatii de oameni politici, preocupati, in principal, de reforma in acest domeniu. Daca vorbim de reforma social-democrata este cu atat mai bine, mai ales ca ma regasesc in principiile si valorile acestei doctrine", a declarat proaspatul pesedist.
"Importanta este continuitatea, iar pentru mine continuitatea inseamna PSD", a adaugat el, punand astfel un semn de intrebare asupra trecutei sale cariere politice.
Cel mai probabil nu este insa vorba de "continuitate", ci de o cariera inchisa in PD. Bacanu a fost in carti, la inceputul anului, pentru un post de prefect sau de subprefect, insa nu a primit nici o astfel de functie. Tanarul consilier, care a condus campania Aliantei in Timisoara, a incercat in toamna sa candideze la presedintia filialei judetene, insa pana la urma a renuntat pentru ca jocurile erau deja facute in favoarea lui Dorel Borza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.