Comisarul european pentru Sanatate, Markos Kiprianou, a declarat ca Uniunea Europeana va oferi "orice fel de asistenta tehnica" solicitata de vecinii sai pentru combaterea gripei aviare, dar, deocamdata, nu se pune problema acordarii unui ajutor fina
Comisarul european pentru Sanatate, Markos Kiprianou, a declarat ca Uniunea Europeana va oferi "orice fel de asistenta tehnica" solicitata de vecinii sai pentru combaterea gripei aviare, dar, deocamdata, nu se pune problema acordarii unui ajutor financiar.
"Pe plan tehnic, putem furniza orice fel de asistenta care ar fi necesara. Pe plan financiar, nu dispunem cu adevarat de instrumentele adecvate", a declarat Kiprianou, cu ocazia conferintei dedicate gripei aviare care s-a desfasurat la Vouliagmeni, in Grecia. In afara tarii gazda, la reuniune au luat parte responsabili din domeniul sanatatii din Albania, Armenia, Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Cipru, Croatia, Georgia, Macedonia, Republica Moldova, Romania, Rusia, Serbia-Muntenegru si Turcia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.