Premierul britanic Tony Blair a laudat, intr-o scrisoare trimisa omologului sau bulgar, Serghei Stanisev, progresele facute de Sofia pe calea aderarii la Uniunea Europeana, informeaza site-ul novinite.com. "Raportul Comisiei publicat la 25 octombrie
Premierul britanic Tony Blair a laudat, intr-o scrisoare trimisa omologului sau bulgar, Serghei Stanisev, progresele facute de Sofia pe calea aderarii la Uniunea Europeana, informeaza site-ul novinite.com. "Raportul Comisiei publicat la 25 octombrie releva faptul ca au fost facute progrese in unele sectoare-cheie, insa scoate in evidenta si o serie de probleme grave, legate in special de combaterea coruptiei si a crimei organizate", afirma in scrisoare premierul britanic, a carui tara detine presedintia in exercitiu a Uniunii Europene. Tony Blair si-a exprimat increderea ca Bulgaria va rezolva problemele aparute in domeniile identificate de raportul Comisiei Europene ca avand nevoie urgenta de reforme, pentru a-si asigura succesul aderarii la Uniune in ianuarie 2007. "Mi-as dori sa va intalnesc la summit-ul euro-mediteranean al sefilor de guverne din Uniunea Europeana, care va avea loc la Barcelona", mai spune premierul britanic in scrisoarea adresata omologului sau bulgar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.