Traficul pe Canalul Dunare - Marea Neagra a fost restrictionat, ieri dimineata, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Reprezentantii Capitaniei Portului Constanta Sud Agigea au declarat ca aceasta masura de restrictionare a convoaielor de
Traficul pe Canalul Dunare - Marea Neagra a fost restrictionat, ieri dimineata, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Reprezentantii Capitaniei Portului Constanta Sud Agigea au declarat ca aceasta masura de restrictionare a convoaielor de barje a fost luata datorita unui vant puternic, ce atinge forta 6 la coasta si 8 in larg. Potrivit Capitaniei Constanta, convoaiele de barje vor stationa pe canal pana cand conditiile meteo vor permite reluarea activitatii de ecluzare. Traficul fluvial va ramane restrictionat pana la ameliorarea vremii, iar toate porturile maritime sunt operationale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.