Azomures

Adunarea Generala a Actionarilor societatii Azomures, intrunita luni 17 octombrie, a transmis ieri catre CNVM deciziile adoptate cu acest prilej. Conform raportului emis de societate, AGOA a decis continuarea programului de in

Azomures

Adunarea Generala a Actionarilor societatii Azomures, intrunita luni 17 octombrie, a transmis ieri catre CNVM deciziile adoptate cu acest prilej. Conform raportului emis de societate, AGOA a decis continuarea programului de investitii aprobat la 28 aprilie 2005 si revocarea deciziei nr. 2 din 9 august, care prevedea renuntarea la acordarea tichetelor de masa. Actiunile Azomures au fost reluate ieri la tranzactionare pe piata de capital, inregistrand o scadere de 1,61 la suta fata de ultima sedinta. Valoarea totala a transferurilor efectuate cu aceste titluri s-a cifrat ieri in jurul sumei de 251.904,50 lei noi.

Rafo

Actiunile societatii Rafo Onesti au fost oprite, incepand de ieri de la tranzactionare pe piata valorilor mobiliare necotate care utilizeaza suportul electronic al BVB, in urma deciziei Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Potrivit informatiilor publicate pe site-ul BVB, titlurile Rafo vor fi oprite de la tranzactionare pana la data transmiterii informatiilor corespunzatoare cu privire la adoptarea hotararilor Adunarii Generale a Actionarilor.

Sicomed

Consiliul de Administratie al societatii Sicomed a decis ieri, reconfirmarea lui Klaas Postema in functiile de director general si presedinte al Consiliului de Administratie al societatii. Compania a remis ieri si comunicatul privind modificarea componentei Consiliului de Administratie, care a fost adoptata in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor intrunita vineri 14 octombrie. Actiunile Sicomed au fost reluate ieri la tranzactionare, inregistrand o scadere de 2,29 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.