Cisco Systems a ajuns la un acord pentru cumpararea Scientific-Atlanta, important producator de convertoare pentru televiziunea prin cablu, in cadrul unei tranzactii de 6,9 miliarde de dolari care ii permite intrarea pe piata serviciilor de divertism
Cisco Systems a ajuns la un acord pentru cumpararea Scientific-Atlanta, important producator de convertoare pentru televiziunea prin cablu, in cadrul unei tranzactii de 6,9 miliarde de dolari care ii permite intrarea pe piata serviciilor de divertisment pentru camine, transmite Reuters.
Cel mai mare producator din lume de produse destinate traficului direct pe Internet, Cisco va concura cu firme din domeniul televiziunii prin cablu, al satelitilor si telecomunicatiilor, oferind servicii telefonice, video si de Internet. Convertoarele pentru televiziunea prin cablu ar putea deveni principalul element care sa permita consumatorilor sa beneficieze de programe video, de la televiziune si transmiterea de filme la comanda pana la jocuri video si Internet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.