Intalnindu-se sambata la Evora, in sudul Portugaliei, in cadrul celui de-al XX-lea summit portughezo-spaniol, sefii de guverne ai Spaniei si ai Portugaliei, José Luis Rodriguez Zapatero si José Socrates, au discutat in special despre bugetul Uniuni
Intalnindu-se sambata la Evora, in sudul Portugaliei, in cadrul celui de-al XX-lea summit portughezo-spaniol, sefii de guverne ai Spaniei si ai Portugaliei, José Luis Rodriguez Zapatero si José Socrates, au discutat in special despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2007-2013. ''Spania si Portugalia doresc in primul rand un acord asupra perspectivelor financiare ale Uniunii Europene pana in luna decembrie'', a declarat Jose Socrates in urma unei conferinte de presa.
Cu ocazia summit-ului, oficialii au anuntat crearea unui centru de cercetare stiintifica la Braga, in nordul Portugaliei, specializat in nanotehnologie si tehnologii ale informatiei, centru care trebuie sa gazduiasca mai bine de 200 de cercetatori de diferite nationalitati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.