Producatorul de ulei Argus Constanta isi va majora capitalul social cu suma de 6,7 milioane lei, pana la o valoare de 53,7 milioane lei, prin aport in numerar reprezentat de profitul firmei din ultimii trei ani, fondurile fiind folosite pentru realiz
Producatorul de ulei Argus Constanta isi va majora capitalul social cu suma de 6,7 milioane lei, pana la o valoare de 53,7 milioane lei, prin aport in numerar reprezentat de profitul firmei din ultimii trei ani, fondurile fiind folosite pentru realizarea de investitii. Valoarea investitiilor realizate de Argus in 2005 depaseste trei milioane euro si au vizat modernizarea liniilor de imbuteliere, dar si a altor echipamente de productie. Potrivit unei decizii a actionarilor Argus, capitalul social al firmei se va majora cu 6.713.997 lei, reprezentand 4.475.998 actiuni cu o valoare nominala de 1,5 lei, aport in numerar prin incorporarea rezervelor constituite din beneficii realizate in intervalul 2002-2004, lasate la dispozitia firmei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.