Participantii la conferinta donatorilor pentru reconstructia Pakistanului, care a avut loc sambata, la Islamabad, au promis o suma totala de 5,4 miliarde de dolari, in conditiile in care obiectivul era de 5,2 miliarde, a declarat premierul pakistanez
Participantii la conferinta donatorilor pentru reconstructia Pakistanului, care a avut loc sambata, la Islamabad, au promis o suma totala de 5,4 miliarde de dolari, in conditiile in care obiectivul era de 5,2 miliarde, a declarat premierul pakistanez, Shaukat Aziz, transmite Mediafax. "Suma totala la care s-a ajuns pana in prezent este de 5,4 miliarde de dolari", a informat premierul, la inchiderea conferintei la care au participat reprezentantii a circa 50 de state, a aproximativ zece institutii financiare internationale si a tot atatea organizatii si grupuri private. Natiunile Unite au estimat necesitatile Pakistanului la 5,2 miliarde de dolari, bazandu-se pe un raport realizat de Banca Mondiala. Pakistanul a fost devastat la 8 octombrie de un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade, care s-a soldat cu un bilant de 73.000 de morti si trei milioane de sinistrati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.