Muzicianul AG Weinberger, supranumit "artistul care picteaza in blues", va sarbatori, pe 9 decembrie, 25 de ani de cariera cu un concert la sala ArCuB. Inca din copilarie, dupa o experienta dramatica (cateva zile de coma din cauza unei meningite), AG
Muzicianul AG Weinberger, supranumit "artistul care picteaza in blues", va sarbatori, pe 9 decembrie, 25 de ani de cariera cu un concert la sala ArCuB. Inca din copilarie, dupa o experienta dramatica (cateva zile de coma din cauza unei meningite), AG Weinberger a stiut ca trebuie sa devina chitarist si si-a dedicat intreaga viata acestui scop. Eforturile sustinute pentru a deprinde tainele instrumentului i-au castigat supranumele de Attila Guitar, prescurtat mai apoi in AG. Dragostea de blues a venit mai tarziu, insa implicarea in descifrarea tainelor acestui gen muzical si apoi in promovarea acestuia in Romania a fost la fel de intensa. Timp de trei ani, AG Weinberger s-a aflat chiar in tara de origine a blues-ului, unde a castigat un contract cu o casa de discuri si multi prieteni noi, dintre care cel mai drag ii este B.B. King.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.