Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) trebuie sa concedieze 2.300 de salariati, pana la 31 iulie 2005. Acestor lucratori li se vor acorda plati compensatorii in raport cu vechimea in munca, deoarece programul de restructurare a regiei a fost d
Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) trebuie sa concedieze 2.300 de salariati, pana la 31 iulie 2005. Acestor lucratori li se vor acorda plati compensatorii in raport cu vechimea in munca, deoarece programul de restructurare a regiei a fost deja aprobat de Guvern, joia trecuta. Suma totala a platilor compensatorii ce vor fi acordate salariatilor disponibilizati se ridica la 45,474 milioane lei (454,74 miliarde lei vechi). Conform normelor Codului muncii si celor din contractul colectiv de munca al RATB pentru perioada 2004-2006, persoanele disponibilizate vor mai primi si o suma echivalenta cu un salariu de baza negociat. Astfel, RATB va ramane doar cu 14.301 angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.