Un vrancean care a ucis un batran din Focsani si apoi a incercat sa-i vanda apartamentul a fost prins de politisti la o saptamana dupa comiterea faptei, la Sinaia, ca urmare a faptului ca a suferit arsuri in timpul exploziei unei sobe. La 10 noiembri
Un vrancean care a ucis un batran din Focsani si apoi a incercat sa-i vanda apartamentul a fost prins de politisti la o saptamana dupa comiterea faptei, la Sinaia, ca urmare a faptului ca a suferit arsuri in timpul exploziei unei sobe. La 10 noiembrie, Politia Municipiului Focsani a fost anuntata ca Aurel P., in varsta de 71 de ani, a fost omorat de catre o persoana necunoscuta. In scurt timp, anchetatorii au stabilit ca autorul crimei este un alt focsanean, Georgica S., de 38 de ani, recidivist. Dupa moartea batranului, ucigasul i-a luat cheile apartamentului si telefonul mobil, dupa care i-a vandut mai multe lucruri din casa, incercand chiar sa instraineze locuinta. Ghinionul sau a fost faptul ca a ajuns la spital in urma unor arsuri in timpul unei explozii, moment in care a fost identificat de oamenii legii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.