Pe Pro TV , de la ora 20.30, filmul „Soldatul“ ni-l aduce pe micile ecrane pe Kurt Russell (foto) intr-o poveste fantastica. Lumea creata de scenaristul David Webb Peoples in „The Soldier“ este una lipsita de imaginatie. Inca
Pe Pro TV , de la ora 20.30, filmul „Soldatul“ ni-l aduce pe micile ecrane pe Kurt Russell (foto) intr-o poveste fantastica. Lumea creata de scenaristul David Webb Peoples in „The Soldier“ este una lipsita de imaginatie. Inca de la nasterea copiilor li se hotareste soarta, dupa aptitudini. Educatia lor este una foarte dura, in special cea a celor destinati sa devina soldati. Un nou tip de soldati cu calitati de luptatori si puteri fizice inegalabile isi fac intrarea in armata. Intr-un test guvernamental, Todd (Russell) si doi membri ai echipei sale se vad nevoiti sa il infrunte pe cel mai bun reprezentant al acestei noi „rase“.

De la ora 21.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.