Trecutul, prezentul si revendicarile lui Ion Mihai Pacepa constituie, in acest weekend, tema emisiunii "Dosarele N24", realizata de colega noastra, Miruna Munteanu, la postul de stiri din cadrul Centrului National Media. Spectaculoasa biografie a fos
Trecutul, prezentul si revendicarile lui Ion Mihai Pacepa constituie, in acest weekend, tema emisiunii "Dosarele N24", realizata de colega noastra, Miruna Munteanu, la postul de stiri din cadrul Centrului National Media. Spectaculoasa biografie a fostului sef al spionajului ceausist va fi analizata sambata de doi avizati biografi ai generalului: istoricul Mihai Pelin si publicistul Tesu Solomovici. O adevarata incursiune in universul labirintic al serviciilor secrete, pe urmele unui personaj controversat. Duminica, accentul se va muta asupra revendicarilor lui Pacepa, care incearca acum sa-si recupereze averea confiscata in 1978, imediat dupa fuga sa in Occident. O avere estimata la peste doua milioane de dolari. Catalin Dancu, avocatul generalului, si jurnalistul George Lacatus, de la Cotidianul, sunt invitati sa dezbata implicatiile juridice, politice, dar si morale ale litigiului dintre Ion Mihai Pacepa si statul roman. Sambata si duminica, de la orele 19.05, la N24.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.