Nora Seroussi, fiica celebrului Joseph Seroussi, cel mai mare investitor in domeniul confectiilor din Romania si-a deschis joi seara cel de-al doilea bar din Bucuresti.
La nici cinci luni de la deschiderea "Beverly Hills Bar", Nora a investit
Nora Seroussi, fiica celebrului Joseph Seroussi, cel mai mare investitor in domeniul confectiilor din Romania si-a deschis joi seara cel de-al doilea bar din Bucuresti.
La nici cinci luni de la deschiderea "Beverly Hills Bar", Nora a investit in "Beverly Hills Bistro", un restaurant occidental, adapostit de Mall Vitan, care a devenit incepand de joi seara, un loc in care isi dau intalnire VIP-urile din Bucuresti.
Peretii vopsiti in rosu, tapetati cu afise ale filmelor care au facut succes de box-office la Hollywood, pardoseala din granit in care sunt incrustate stele care amintesc de celebrul "walk of fame", candelabrele din sticla, montate in oglinzi lipite de tavane foarte inalte, dar mai ales caldura si eleganta locului au devenit deja reprezentative pentru celebra femeie de afaceri.
Desi tatal ei a avertizat-o inainte sa intre in acest tip de business ca ar putea sa dea gres, Nora s-a ambitionat si a demonstrat ca poate imprumuta din stilul ei si afacerilor pe care le conduce.
"Sunt o femeie de afaceri care actioneaza aproape instinctiv. Analizez repede o oportunitate si sunt convinsa ca este cea mai buna alegere. Tatal meu mi-a oferit sprijinul moral necesar, iar prezenta lui in aceasta seara aici este o confirmare ca e mandru de ceea ce am realizat", spune Nora emotionata. Legatura puternica dintre tata si fiica a mai fost confirmata, inca odata daca mai era nevoie, la taierea panglicii, atunci cand Joseph Seroussi si-a privit cu mandrie fiica. Miorita Videanu, sotia primarului Capitalei, cea care a taiat panglica alaturi de amfitrioana, si Mihaela Radulescu, au intrat intr-un con de umbra atunci cand Joseph s-a strecurat prin multime si si-a imbratisat fiica.
Oameni de afaceri din mediul autohton, printre care Viorel Paunescu, si multe vedete - Nico si sotul ei, Zina Dumitrescu, Andrei Duban impreuna cu iubita, Cristina Teodorescu, Mihaela Radulescu - dar si suprizele serii, sosiile celebrilor Andy Garcia (actorul Denis Serban), Kim Basinger si Angelina Jolie au acceptat invitatia Norei de a petrece cateva ore in restaurantul ei de lux.
"Nora a facut un lucru extraordinar, foarte frumos, foarte elegant. Ea vine cu ceva nou pentru piata din Romania. Din acest punct de vedere seamana cu tatal ei, Joseph Seroussi, care a adus in Romania, in urma cu mai bine de treizecei de ani, o noutate, fabrica de confectii Bucuresti.
Ea vine cu un alt sistem decat cel practicat in celelalte restaurante din mall. Este un gen de activitate de restaurant - cafenea care este la moda si in tarile occidentale.
E o mare reusita, are un loc mare si a avut fler cand a ales acest spatiu pentru a-si dezvolta afacerea. Cred ca la ora actuala mall-ul reprezinta vadul cel mai bun pentru o activitate comerciala de alimentatie si bauturi. Desi familia Seroussi este foarte cunoscuta mai ales in domeniul vestimentar, Nora va reusi si in aceasta afacere, dovada ca deja e la al doilea restaurant pe care-l deschide in Bucuresti. Ea are o mare deschidere catre oameni si e o femeie exuberanta, eleganta, care depisteaza imediat o oportunitate de afaceri si stie sa o speculeze" afirma omul de afaceri Viorel Paunescu. Seara s-a inchis in mod spectaculos cu un concert live al trupei Amadeus si cu momentul in care Mihaela Radulescu si-a pus amprenta la propriu asupra localului, in stil hollywood-ian.
Vedeta tv si-a ingropat mainile in ciment si s-a semnat pe o placa ce va orna de acum inainte intrarea in local.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.