Bucurestenii ii vor putea vedea luni, la Teatrul "Ion Creanga", pe laureatii de anul acesta ai Galei Tanarului Actor HOP, organizata la Mangalia de UNITER. Participanti la concursul de pe litoral cu doua monologuri, Octavian Strunila si Maria Nicola
Bucurestenii ii vor putea vedea luni, la Teatrul "Ion Creanga", pe laureatii de anul acesta ai Galei Tanarului Actor HOP, organizata la Mangalia de UNITER. Participanti la concursul de pe litoral cu doua monologuri, Octavian Strunila si Maria Nicola au castigat aprecierea juriului la sectiunea Individual, obtinand premiul pentru cel mai bun actor, respectiv cea mai buna actrita. La Grup, premiul a revenit actritelor Maria Nicola si Adina Stan pentru spectacolul "A+B" de Puiu Jipa. La aceeasi Gala, Gabriel Calinescu a primit Premiul "Sica Alexandrescu". S-au mai remarcat Corina Dragomir, Anca Constantin si Toni Tecuceanu. Si ei vor fi prezenti in spectacolul de la Bucuresti, la care intrarea este libera.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.