Modelul britanic Kate Moss si-a anuntat revenirea "in forta" in lumea modei dupa tratamentul de dezintoxicare pe care l-a urmat de curand, informeaza presa italiana, citata de Mediafax. Moss va aparea in curand in calendarul lansat pe piata de compan
Modelul britanic Kate Moss si-a anuntat revenirea "in forta" in lumea modei dupa tratamentul de dezintoxicare pe care l-a urmat de curand, informeaza presa italiana, citata de Mediafax. Moss va aparea in curand in calendarul lansat pe piata de compania italiana Pirelli. "Voi reveni mai puternica decat oricand", a declarat ea, intr-un interviu acordat cotidianului Espresso. Ea a facut aceasta declaratie in insulele Baleare, unde a pozat pentru campania publicitara primavara-vara a creatorului italian Roberto Cavalli. Intrebata in legatura cu pierderile financiare pe care le-a suferit dupa publicarea in presa a unor fotografii care o prezentau pe cale sa consume droguri si dupa decizia mai multor companii de a renunta la serviciile sale, Kate Moss a declarat: "Deciziile companiilor trebuie respectate, indiferent daca ele sunt bune sau rele". "Dupa experienta pe care am avut-o, am invatat un lucru si anume ca nu trebuie sa mai citesc tabloide", a conchis ea.
Kate Moss este una dintre vedetele editiei din 2006 a celebrului calendar editat de fabricantul italian de pneuri Pirelli. Ea va aparea in acest calendar alaturi de Jennifer Lopez si modelul Gisele Bundchen. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.