La Club Maxx a avut loc joi seara o petrecere de pomina in cadrul careia Kiss FM si-a sarbatorit "eliberarea buletinului".
"Ostilitatile" au fost deschise de Carcotasi, si toata lumea a cantat alaturi de 3 Sud Est, Blondy, Heaven si Corina. Ech
La Club Maxx a avut loc joi seara o petrecere de pomina in cadrul careia Kiss FM si-a sarbatorit "eliberarea buletinului".
"Ostilitatile" au fost deschise de Carcotasi, si toata lumea a cantat alaturi de 3 Sud Est, Blondy, Heaven si Corina. Echipele KissFM & StarFM au fost sufletul petrecerii: Carcotasii, Andreea Berghea, Cristi Nitzu, Giulia si Andu, Ovidiu Stanescu, Vali Barbulescu, Adrian Eftimie, Virgil Batista, Dana Nicula, Gabi Jugaru, Sorin Mocanu, Emanuel David, Liana Stanciu, Ionut Marinescu, Marius Iftinchi, Ioana de Hillerin, Johann si Cristi Hrubaru au dansat non-stop. Nici prietenii de la Impact, Mandinga, Simplu, Sistem, Andra, Adi de la Akcent, Hi-Q, Laguna, Emanuel si Virgil Iantu nu s-au lasat mai prejos. La fel, echipa Cronicii in formula completa: Dezbracatu', Pustiu', Mistretu' si Bebelushele. Colegii de la ProFM (Cristi Schnebli, Claudiu Sara, Nono Semen), Radio Guerrilla (Mihai Dobrovolschi), Radio 21 (Razvan Popescu), oameni de marketing si din agentiile de publicitate s-au distrat pana spre dimineata alaturi de colegii de breasla, uitand de ceas si de concurenta. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.