Compania Petromservice a semnat un contract de prestari servicii OMV-Petrom, in urma caruia valoarea lucrarilor pe care Petromservice le furniza catre societatea Petrom s-a redus. Ca urmare, in perioada urmatoare, compania Petromservice isi va restru
Compania Petromservice a semnat un contract de prestari servicii OMV-Petrom, in urma caruia valoarea lucrarilor pe care Petromservice le furniza catre societatea Petrom s-a redus. Ca urmare, in perioada urmatoare, compania Petromservice isi va restructura activitatea conform contractului cu OMV-Petrom, ceea ce va presupune si reducerea numarului de angajati. Pentru toti angajatii companiei Petromservice care vor fi diponibilizati sunt asigurate salarii compensatorii, in aceleasi conditii de care urmeaza sa beneficieze si angajatii Petrom. In urma negocierilor purtate cu sindicatele din Petromservice, compania a hotarat sa nu trimita personal in concediu fara plata, ci sa asigure plata lunara a 75% din salariul actual, pana la momentul aplicarii programului de restructurare. In cadrul discutiei de ieri care a avut loc la Braila, in care au fost comunicate deciziile managementului companiei, 15 salariati, care nu au stiut in prealabil masurile cuprinse in programul de restructurare, si-au exprimat public nemultumirea. Dupa ce reprezentantii zonali ai companiei le-au comunicat oficial deciziile negociate anterior cu sindicatele privind platile compensatorii, cei 15 salariati au fost de acord cu masurile propuse si si-au declarat disponibilitatea de a sustine aplicarea programului de restructurare.
Petromservice Sucursala Ploiesti,
Sector Braila
Punct de lucru Independenta

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.