Romanii pot munci in Ungaria, numai in baza permisului de munca si a vizei de munca sau a permisului de sedere pentru angajare in munca. Permisul se obtine de catre firma maghiara, iar cei interesati trebuie sa obtina viza de munca sau permisul de s
Romanii pot munci in Ungaria, numai in baza permisului de munca si a vizei de munca sau a permisului de sedere pentru angajare in munca. Permisul se obtine de catre firma maghiara, iar cei interesati trebuie sa obtina viza de munca sau permisul de sedere pentru angajare in munca. Nu e necesara viza sau permisul de sedere cu scop de munca pentru romanii cu viza sau permis de sedere pentru efectuarea de studii universitare. Cererea pentru obtinerea vizei pentru angajare in munca se depune la Ambasada Romaniei la Bucuresti sau la Consulatul General de la Cluj Napoca. Ea ajunge, ulterior, la Ministerul de Interne maghiar, care emite o decizie in legatura cu aceasta, in termen de 60 de zile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.